Margarita Pérez Piscologa Olot

Margarita Pérez Torrentó

Olot, 1959. Psicòloga general sanitària

Aquests anys de vida, d’estudi i de treball m’han portat a veure a cada persona que ve a mi, com un misteri al que intento apropar-me amb molta cura, des de l’empatia i el respecte.

Veig que les persones, per molt atrapades que es trobin i per moltes dificultats que hagin hagut d’enfrontar a la vida, tenen en el seu interior una essència molt valuosa que poc a poc poden reconèixer i desenvolupar.

Acompanyar i guiar en aquest procés de descobriment i consciència que representa la psicoteràpia és el que he anat aprenent.

Sento un profund agraïment cap a totes les persones que han confiat en mi per recórrer plegades un tram del seu camí cap a aquesta consciència. He aprés molt amb vosaltres, m’he construït per ser qui soc i estar on estic.

Psicòloga col·legiada en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya numero 4735

Membre de la Federació Espanyola de psicoterapeutes (FEAP)

APIH Asociación de Psicoterapia Integradora Humanista

Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista per l’Institut Erich Fromm de Barcelona.

He estat membre de l’equip de terapeutes de l’Institut Erich Fromm, durant 17 anys.

Formació en Pedagogia Waldorf Steiner

Formació en Artteràpia.

Seminari «Bases relacionals, biològiques i transgeneracionals de la psicopatologia i la psicoteràpia» a Cintrapsicologia, Barcelona.

Seminari de supervisió continuat, a Cintrapsicologia, Barcelona

Formació contínua

Treballo amb el marc que ofereixen les psicoteràpies humanistes o experiencials.

Busquem que la persona amb l’ajuda de les sessions terapèutiques obtingui una vivència interior que la porti a superar els obstacles psicològics que l’impedeixen el seu creixement com a persona.

Integrem diferents models i procediments verbals, imaginaris, psicocorporals i plàstics.

Les tècniques utilitzades procedeixen de la Psicoteràpia Gestalt, l’Anàlisis Transaccional, la Psicosíntesis, el Focusing de Gendlin, el Psicodrama,…i ocasionalment tècniques de la Psicoteràpia Conductual i Cognitiva.

Així doncs, segons els objectius a aconseguir,  el tipus de personalitat, el moment de la vida i l’etapa de la teràpia, usem diferents procediments, que junt amb la conversa, ens ajuden a fer camí.